Microsoft Designer met AI nu ook beschikbaar voor iOS en Android


Microsoft Designer met AI nu ook beschikbaar voor iOS en Android


Microsoft heeft de algemene beschikbaarheid van zijn AI-aangedreven designapp, Microsoft Designer, aangekondigd. Met deze release wil Microsoft gebruikers de tools bieden om hun ideeën te uiten en hun meest creatieve concepten tot leven te brengen, allemaal ondersteund door geavanceerde kunstmatige intelligentie. Daarnaast zijn er nu ook smartphone-apps beschikbaar voor iOS en Android.

Create with Microsoft Designer

Innovatieve tools voor elke gebruiker

Microsoft Designer biedt een breed scala aan innovatieve tools die zowel casual als professionele makers zullen aanspreken. Een van de opvallende functies is de mogelijkheid om aangepaste afbeeldingen, ontwerpen en zelfs stickers te creëren met eenvoudige tekstopdrachten. Of je nu op zoek bent naar unieke emoji's, opvallende achtergronden of gepersonaliseerde wenskaarten, Designer maakt het mogelijk met slechts een paar woorden beschrijving.

De app bevat ook een reeks sjablonen die speciaal zijn ontworpen om inspiratie op te wekken en je creatieve proces op gang te helpen. Deze sjablonen zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden gedeeld met anderen, wat samenwerking en een vloeiende creatieve stroom bevordert.

Krachtige bewerkingsmogelijkheden

Microsoft Designer is niet alleen een generatief hulpmiddel, maar ook een krachtige afbeeldingseditor. Dankzij de AI-mogelijkheden kun je foto's opnieuw vormgeven en transformeren, filters toepassen, ongewenste objecten verwijderen en zelfs achtergronden vervangen. De integratie met Microsoft Photos op Windows 11 maakt deze functionaliteit nog beter, doordat je afbeeldingen kunt bewerken zonder de Photos-app te verlaten.

Microsoft Designer

Integratie met Microsoft 365

Microsoft integreert Designer naadloos in zijn bredere ecosysteem. Copilot Pro-abonnees kunnen nu toegang krijgen tot de mogelijkheden van Designer rechtstreeks in Word en PowerPoint. Dit maakt het eenvoudig om snel afbeeldingen en ontwerpen te maken binnen documenten en presentaties, wat de workflow aanzienlijk verbetert.

Beschikbaar voor download

Voor iedereen die klaar is om de creatieve mogelijkheden van Microsoft Designer te verkennen, is de app nu beschikbaar voor download op iOS, Android en Windows. Met deze gebruiksvriendelijke en krachtige designapp stelt Microsoft iedereen in staat om moeiteloos prachtige ontwerpen te maken, waar je ook bent.

Voor iedereen die klaar is om de creatieve mogelijkheden van Microsoft Designer te verkennen, is de app nu beschikbaar voor download

  • op iOS: https://apps.apple.com/us/app/microsoft-designer/id6448308247
  • Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.designer&hl=nl
  • Windows: https://www.microsoft.com/nl-be/microsoft-365/microsoft-designer 

Met deze gebruiksvriendelijke en krachtige designapp stelt Microsoft iedereen in staat om moeiteloos prachtige ontwerpen te maken, waar je ook bent.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak